Jens Jepsen har udgivet debutalbummet Fool på Platform 4

Karismatisk albumrelease fra Jens Jepsen på Platform 4

Det har været i kortene længe og Onsdag d. 4 maj skete det endeligt. Udgivelsen af debutalbummet fra den karismatiske og nordjyske Jens Jepsen. Albummet hedder FOOL og udkommer digital, vinyl og CD.

Releasefesten afholdtes på Platform-4 i Karolinelund, Aalborg, og bød på support fra nordjyske More inden festen startede med Jens Jepsen i spidsen med vokal og guitar. Resten af bandet, også kaldet The Pouches, bestod af Albert Reinholdt Østergaard på kontra- og elbas og Mikkel Zakariasen på guitar og steel. Derudover var det Bertil på trommer, Jakob Jensen på shaker og, indimellem, Felix Diarra på mundharpe.

Stemningen var hurtig at fange, publikum var mødt talstærkt op og bandet spillede med god lyd. (Cadeau til lydmanden). Med sange som Jimmy og Wall Of Shame, var albummet allerede godt i gang og publikum så ud til at nyde det. Nydelsen var også at spore hos én selv. Med en ganske god stemmeføring præsenterede Jens Jepsen en flot og overskuds-agtig koncert, med enkelte sjove indfald og et interesseret publikum hele vejen igennem. Min favorit, Sweet Marie, gav lige så god genlyd på scenen som derhjemme på anlægget, hvor også Banjo Man fik sin fame. De forskellige indslag med guitarsoloer, steel og ikke mindst mundharmonika gav kun ekstra plusser i bogen.

Efter hele albummets repertoire var gennemspillet, måtte jeg desværre tage af sted fra festen. Dog med den lille krølle at det blev til sangen Sober fra Jens Jepsen ældre materiale.  
Festen fortsatte sikkert længe endnu, da stemning og atmosfæren var på fuldt tryk. Men en vellykket release kan jeg kun tilskrive Jens Jepsen.

Har du læst min anmeldelse af albummet Fool? Det kan du gøre her

Herunder kan du høre en lille stemningsvideo fra koncerten med Jens Jepsen. 

 

Jens Jepsen pladerelease på @platform_4 igår var sk* hyggeligt.. #lækkertalbum #aalborg #jensjepsen #platform4 #release #fool #album

En video slået op af Brian Virenfeldt Hansen (@musikbloggerdk) den