Karoline Munksnæs - Lyt til alle pauserne

Karoline Munksnæs – Lyt Til Alle Pauserne (pop) ★★★★☆ (4/5)

Karoline Munksnæs - Lyt til alle pauserne

Karoline Munksnæs – Lyt til alle pauserne

EP´en Lyt Til Alle Pauserne, fra danske Karoline Munksnæs, er en hyldest til det uperfekte liv. Karoline Munknæs har tidligere udgivet 2 albums hvor I Modsat Retning kom frem i 2010 og Jupiter blev udgivet i 2011. Dog er det ikke kun musikken som fylder Karoline´s karriere. Bag stemmen gemmer sig også titler som skuespiller og tegnefilmsdubber. Har du ivrigt fulgt med i serien Anna Pihl har du nok set et glimt af hende som karakteren Signe og har du set tegnefilmen Ratatouille kan du måske genkende stemmen som Colette.

Men lige nu er det musikken som tæller på EP´en Lyt Til Alle Pauserne. En EP der som sagt hylder det uperfekte, men er skåret i et perfekt balanceret snit hvor en sang som Vi Er Skibe flot præsenterer en vokal der unisont skildrer det stille bølgende lydhav. Nydeligt, fløde og smukt som en Agnes Obel på dansk. P4-segmentet ville juble. Endnu flere spændende referencer kan linkes til en sang som Hvor Hjertet Er hvor der er kommet et mere mærkbar beat på. En blanding af Sys Bjerre og Panamah, men helt i Karoline´s univers.
De flotte vokalpræstationer gemmer sig i flere af sangene på EP´en. Sang Til Thomas, som med titel som afskedssang, fortæller en personlig historie fra sangerindens eget liv, mens Ridser I Lakken hylder det uperfekte hvor klaver agerer baggrundmusik.

Men er intentionen om at hylde det uperfekte blevet for perfekt? Alle sangene er pudset og poleret, der er næsten intet gribestøj på guitaren eller skæve breaks som får en undren frem. EP´en Lyt Til Alle Pauserne er næsten for pæn og for perfekt end uperfekt.

På trods af ovenstående undren, er Karoline Munksnæs´ EP Lyt Til Alle Pauserne en EP med potentiale. Vi Er Skibe og Hvor Hjertet Er er sange som kan anbefales af de 7 skæringer, hvor En Indianersang kommer med som bonustrack. Hele samlingen får 4 ud af 5 stjerner for musikkens potentiale i at røre og betage bag facaden.