Kasper Foss - Permanent Turbulens (Udgivet af Dreamlitt 2017)
Kasper Foss - Permanent Turbulens (Udgivet af Dreamlitt 2017)
Kasper Foss – Permanent Turbulens (Udgivet af Dreamlitt 2017)

Stortalentet Kasper Foss, som han i en meget ung alder blev udråbt, fortæller spændende anekdoter igennem sit omvandrende liv som trommeslager blandt datidens store musiske navne og skarpe vinkler i en branche med stoffer og sprut, med omdrejningspunkt i sit eget liv. Lige fra turnéer med Michael Falch, Mike Tramp og Danser Med Drenge til Linie 3-shows og Melodi Grand Prix.

Som ung og uerfaren trommeslager gælder det om at tage fat hvor der byder sig en mulighed og sådan så den unge Kasper Foss også på tilværelsen da han startede med at slå på gryderne. Det er blevet til stramme tidsplaner med rejsen rundt mellem mange forskellige shows og forskellige bands for at kunne nå det hele. Oftest lige til øllet og ikke altid lige efter planen, men med tiden dukkede gyldne muligheder op og så gælder det om at træffe de rigtige beslutninger. Dette dilemma har Kasper også erfaring i og deler gerne ud af fejltrufne beslutninger med en ironisk distance og lidt humor.

Bogen byder på små detaljer i den danske musikbranche som, for både den erfarne og uerfarne musikkyndig er spændende læsning. Ikke alt i branchen er røde roser og konfetti, for bag enhver god historie gemmer sig en bagside af medaljen. Nogen ting kender man til, andre ting bliver forklaret lidt mere dybdegående. Det er god læsning og derfor vil jeg anbefale bogen til de der skulle interessere sig i branchen generelt.

Bogen sælges bl.a. hos Arnold Busck