Katrine Schmidt sender debut-EP Taking My Time på gaden efter releasefest på Ulla T. ★★★★★☆

Katrine Schmidt releaser ny EP, Taking My Time

Sangerinden Katrine Schmidt har turneret med bl.a. det aalborgensiske The Raggedy Anns som fandt sammen i 2015 , hvor også Stine Flyvholm agerer vokal i front. Dog har det trukket mere i Katrine at gå solo med egne sange og det skulle man opleve på Cafe Ulla Terkelsen Torsdag d. 11 maj hvor release-koncerten for debut-ep´en Taking My Time skulle præsenteres for et live publikum. Genren er root-country-folk med sydstatsnuancer og en fantastisk vokal.

Det har længe været min erfaring at unge Katrine Schmidt har en vokal der kan bære selv det mest minimalistiske setup. En vokal som berører og fanger i øjeblikket og derfor er det kun glædeligt at Katrine udgiver sine egne sange i eget navn. Med singler som bl.a. Wash My Soul og Taking My Time har hun allerede fået radiodebut.

Cafe Ulla Terkelsen i Aalborg er måske ikke lige stedet man havde forventet at skulle opleve en stemme som Katrine, men alligevel blev det en fornøjelse at høre sangene på sangerindens nye EP,  Taking My Time. Med bl.a. introsangen Gone, Hurricane og Rose of My Heart  blev Ulla indhyllet i fløjlsblød vokal fra Katrine Schmidt og ikke mindst rytmer fra den uforlignelige trommeslager, Jonas Kardyb. Imellem sangene fik vi også en sang som ikke figurerer på EP´en, Shorty, om sangerindens hund.

Desuden en fantastisk guitarsolo af Steffen Frithjof på sidste nummer Wash My Soul, som også blev ekstranummeret inden aftenens musikalske indslag blev overtaget af diskorytmer i højtalerne fra Ulla´s eget anlæg. Dog mangler jeg mere fra den unge sangerinde, et set på 6-7 numre er kun lige nok til at smage, men ikke at blive mæt. Jeg vil gerne gå stopmæt fra en koncert med Katrine Schmidt og det vil jeg glæde mig til i fremtiden. Men en velsmurt smagsprøve fra en fantastisk sangerinde.

Tag selv et lyt herunder og hør hvad du gik glip af.