Kristina Renée - Shake The Shadow

Kristina Renée - Shake The Shadow

En international sound fra Danmark. Kristina Renée udgiver ny single med fokus på et helt album i 2015. Sangen hedder Shake The Shadow og er affødt fra én uges intensiv sangskrivning i Sverige med producerne Frederik og Fridolin Nordsø og Martin Hedegaard. Foruden at spille med i bandet The William Blakes har tvillingerne Nordsø bl.a. produceret for Fallulah, Outlandish og Moi Caprice. Den unge Kristina Renée udgav, i 2013, hendes album Taming Tigers som skulle have fået gode anmeldelser.

Sangen Shake The Shadow har en lækker international sound som lige så godt kunne stamme fra det amerikanske musikmarked. Her blander man Kristina Renées stærke vokal med elementer fra elektriske guitarer til et elektronisk udtryk. Vokalen fungerer godt i både omkvædet og de mere stille passager.

Tankerne henledes på fantastiske superstjerner som Taylor Swift og Kelly Clarkson når den nye single springer ud af højtalerne. Det er en spændende single som jeg glæder mig til at høre mere fra, når albummet fra Kristina Renée udkommer.

Du kan lytte singlen på diverse streamingtjenester