Langsyn - Hvilke Chancer

Langsyn – Hvilke Chancer (beat/rock) ★★★☆☆

Langsyn - Hvilke Chancer

Langsyn – Hvilke Chancer

Dansksproget beatrock fra bandet Langsyn med direkte rødder til Burnin Red Ivanhoe og nyere rødder i Spids Nøgenhat og Steppeulvene. Sangen Høstblomster rammer en anderledes nerve, med alene vokal-intro, senere akkompagneret med folke-bas og små guitar-serenader og opbygges indtil klimaks rammer.

Det mere rå udtryk rammer øregangene i Åbne Blikke, hvor guitaren får et forvrænget udtryk i et ellers folkeligt univers, mens introsangen For Altid er tilføjet kliche-agtig mundharmonika, kun afbrudt af forsanger Peter Butzback´s vokal.

Indimellem rammer stemningen, nerven og hele essensen i at udgive beatmusik i en anden tidsalder, men som oftest løber denne fascination ud i sandet på trods af at udgivelsen kun rummer 30 min. Jeg kan lide den fokuserede vinkel på introerne i bl.a. Hvilke Chancer hvor beat´ens rødder lever i bedste velgående. Udgivelsens 8 numre er alle linkede sammen og skaber en lille tidslomme i nutidens ravage, dog falder interessen som tiden skrider frem indtil sidste slag er slået.