Lasse Kjær - Vidunderligt Kaos EP

Lasse Kjær – Vidunderligt Kaos EP

Lasse Kjær - Vidunderligt Kaos EP

Lasse Kjær udgav singlen samt musikvideo, Vidunderligt Kaos, i 2013 som også er at finde på den nye EP. EP´en med samme navn, Vidunderligt Kaos, indeholder 6 dansksproget sange om alt fra at være forældre, kærlighed og forfald.  Hele EP´en er skrevet af Lasse Kjær selv. 

EP´en har stor pop-potentiale med både elektroniske elementer og følelsesladet tekstlyrik. Vidunderligt Kaos skildrer livet som ung i nattelivet på en sådan melodisk måde, at jeg har lyst til at drikke mig moderat beruset og bare nyde det hele i fulde drag. Men efter sådan en kommentar, rammer jeg sangen Sorte Skygger som får mig til at tage det hele i mig igen.

Sorte Skygger tager en af de fedeste synth-rytmer og opbygger et nyt univers på dansk. Synthsektionen er hapset fra Santigold´s sang Disparate Youth, som har hittet fantastisk siden udgivelsen i 2012, og blevet tweaket en lille smule henvendt Lasse Kjærs univers. Sorte Skygger er også feat. af den ene del af duoen UFO Yepha, nemlig UFO. UFO giver kant og mere pondus på sangens tema om det at leve i en skyggetilværelse som bl.a. ensomhed, selvvalgt eller ikke. Som Lasse selv beskriver sangen: ”Der er tale om outsidere i alle afskygninger: Lige fra drankeren på hjørnet til den stille pige i klassen til rich kids forsømt af travle forældre.”

Alle EP´ens sange giver lyst til at danse med på beatet og teksten fanger hurtigt bevidstheden, selvom pladen kan virke en smule trivielt med noget nær samme opskrift i alle sange. Lasse formår, med sin bløde vokal, at fortælle historier med fløjlsbløde handsker som alle forstår. Sange som Sorte Skygger, Illusionernes Land og Hvileløst Omkring fanger min musiske radar indenfor poppede melodier med en god bund.

EP´en Vidunderligt Kaos er en flot udgivelse fra en egenhændig sangskriver som i 2014 skrev kontrakt med Target Records. Den elektroniske pop er i gode hænder hos Lasse Kjær.

Se den fantastiske musikvideo til Hvileløst Omkring af Lasse Kjær