Laundress (Foto: Sig Photos)

Laundress: To sider af samme sag

Laundress (Foto: Sig Photos)

Under navnet Laundress gemmer der sig en spændende sangerinde ved navn Patricia Bull. Patricia har en fortid i X-Factor, hvor hun som Blachman-darling i 2011, fik en flot fjerdeplads. Siden har hun udviklet og fundet en mere alternativ indgangsvinkel til musikken som både omhandler lyden og det visuelle udtryk. Specielt det visuelle udtryk er kendetegnet ved Laundress. 

Singlen og musikvideoen til ”Altid” er ikke en undtagelse. Den søde lillepige-stemme med alle følelserne udenpå og det visuelle-provokerende udtryk, er en farlig, men fængende blanding som har en enten-eller faktor for lytteren. Sangen Altid, er som navnet udgiver sig for, dansksproget.

Patricia har en stemme som hele Danmark allerede har forgudet igennem medie-showet X-factor. Denne blanding af falset, lille-pige og fraseringer giver et stærkt udtryk som kun Patricia kan frembringe med ægte følelser, som dog virkelig forstærkes i det visuelle udtryk i musikvideoen. Der skal dog både ris og ros til det visuelle som muligvis kun vil ramme en niche, i forhold til hele befolkningen.

Førstesinglen fra Laundress ”P.R.O.V.O.K.E” har som navnet antyder, en stor provokations-faktor og passer lækkert til hvad Laundress ønsker med musikken. At ramme og provokere. Der findes 2 sider af Patricia, den stærke og provokerende, og den stille og følsomme.

Herunder finder du ét eksempel på hver side:

Laundress – Altid 

https://www.youtube.com/watch?v=ignK3NYmNqc&feature=youtu.be

Laundress – Provoke