LIIA – Ingen Som Dig

De sidste 2 år er gået med sangskriveri, grubleri og glæden over at skabe noget for sig selv. Den danske sangerinde, fra København, LIIA har netop udsendt ny single og musikvideo, ”Ingen Som Dig”. Genren er pop og udtrykket ligner en ung, rebelsk Anne Linnet hvor følelser er en stor del af sangskrivningen og et moderne udtryk som Karen.

LIIA - Ingen Som Dig

Debutpladen er på trapperne, hvilket man også kan læse på LIIA´s blog hvor familielivet fylder en del. Youtube er også blevet rigere, rent musikalsk, med et par livesessioner fra Medley Studio og en rørende musikvideo fra sangerinden. Nu er den nye single, fra debutalbummet, også på siden.

Den kønne sangerinde har brugt meget tid på sangskrivning med inspiration i eget liv, fra kærlighedsforhold til familielivet. Singlen Ingen Som Dig er sunget på dansk med et glimt i øjet. LIIA fremstår som en kvinde med hård kant, men dog det blødeste hjerte i midten. Hendes blog har brugte patronehylstre i logoet, mens sangene handler om kærlighed og afsavn.

Ingen Som Dig er endnu en kærlighedssang, hvor livets daglige problemer bliver omsat til tekst og musik. Det er hørt før, det er set før.. Men alligevel får LIIA det personlige udtryk frem i sangen, som gør den ganske mærkbar.  Vi har set spændende navne i denne kategori, som bl.a. Anne Linnet og Lis Sørensen, men LIIA tilføjer et moderne udtryk og et par ekstra lag. 

Spotify: http://kortlink.dk/spotify/e9k4 
iTunes: http://kortlink.dk/apple/e9k8 
TDC: http://kortlink.dk/tdc/e9ka 
WiMP: http://kortlink.dk/wimp/e9k9 
Deezer: http://kortlink.dk/deezer/e9p9