Line Bøgh - Something Else And Something Else And Something Else Again

Line Bøgh – Something Else And Something Else And Something Else Again

Line Bøgh - Something Else And Something Else And Something Else Again

En form for blød art-pop udfolder sig fra den danske sangerinde, Line Bøgh, på det afdæmpede og dybe album med titlen Something Else And Something Else And Something Else Again. Titlen stammer fra en strofe i seneste single-udspil ”We All Wanna Fall In Love”, som betyder meget for den københavnske sangerinde.

Med tankerne omkring forelskelsen og det efterfølgende, har Line Bøgh skrevet alle tekster til et album der skiller sig ud med et drømmende musikalsk univers malet af både trompeter, klaver, guitar og harpe. Det meste af albummet er produceret af Kasper Rasmussen (Folkeklubben/Penny Police), mens David Elberling og Rasmus Glendorf (The Village Studio) har stået for enkelte sange. 

We All Wanna Fall In Love rammer som en tung dyne der dumper ned over dig. Blød og behagelig, omslutter den poppede vokal dit sind og holder dig varm.  Selvom We All Wanna Fall In Love handler om den kærlighed som man længes efter, men begynder at føles tom når man endelig har den, så er følelserne alligevel så realistiske og mærkbare at det sætter gang i de genkendelige momenter fra eget liv. Forelskelsen er universal, og flot skildret i denne sang.

I samme stil emmer sangen Champagne af forløsning som lader vente på sig. Her mener jeg temamæssigt, for forløsning i sangen er flot komponeret i det sirlige univers af cello, wurlitzer og trompet. Line formår, med sin art-pop vokal, at fortælle historier, synonym´iseret  som en flaske champagne. Hvornår er nok, nok. Hvornår er man tilfreds? Roligt glider det musiske landskab forbi i et legende univers med mange kvaliteter. Farverig og dejlig vokal af den danske sangerinde.

Lily Avenue fungerer som uptempo-nummeret på pladen. Trommerne, bassen og trompeterne har fået mere fart på, mens Line følger trop med endnu en gang god pop vokal. Omkvædet er bakket op af trompeterne, som kun er at spore i omkvædet. En forfriskende ting at tilføje den rolige dyne af musikalske instrumenter.

Afslutningsvis toner The Concrete Glitters ud og efterlader varme følelser fra en plade med afdæmpet og dyb stemning. Line Bøgh har så meget at byde på og det er albummet Something Else And Something Else And Something Else Again en god ambassadør for. Albummet er et ståsted og pejlemærke for den københavnske sangerinde. Harmonisk og melodisk er albummet en perle man sjældent hører om her i Danmark. Line Bøgh har med sine tekster og art-vokal, åbnet vejen til en spændende og givende karriere i musikbranchen.

Du kan herunder lytte til singlen “Lily Avenue”.

https://www.youtube.com/watch?v=FXtYWtrlMdM