Traditionen tro, ved Skråens musikkonkurrence Band Battle, stiller tidligere vindere op og giver koncert ved de kommende semifinaleaftener.

Denne aften var ingen undtagelse og vinderen fra Songwriters Battle 2013R.Noor, prydede plakaten Onsdag d. 2 april. Over hundrede publikummer var mødt op for at støtte deres favoritter til Finalepladsen i Band Battle 2014.

R.Noor, Band Battle 2013 [Foto: Lone Allen]
R.Noor, Band Battle 2013 [Foto: Lone Allen]

Efter de 5 planlagte songwriters spillede R.Noor koncert for de ventende publikummer. Dommerne var gået backstage for at votere og tælle publikums stemmer sammen, for at finde finalisterne til Finalen d. 17 maj.

Sidste år, på samme scene, var R.Noor aka Rikke Mølbæk ret alene på scenen. Men hun formåede alligevel at vække en tilfredsstillende interesse fra dommerne og endte også med sejren. Denne aften havde hun forstærkninger med i form af Signe Wang på bas og trommeslager Juljan Krampä.

Det var en fornøjelse at lytte til R.Noor´s ”gamle” sange. De havde fået mere gejst og fylde, mens Rikke selv virkede meget mere selvsikker på scenen. Hendes mange jobs på diverse festivaller og danske scener, siden finalen 2013, tyder på at have givet hende mere erfaring og mulighed for at udvikle sig.

Sangen ”Tell Me Is It Love” fik endda også publikum ud i fællessang sammen med R.Noor. Men ikke alt er på plads endnu, selvom sangene er blevet spillet et utal af gange. Sidst jeg så R.Noor på Skråens store scene glemte hun, i sin iver, hvilken sang hun var kommet til. Denne gang skete det igen, men heldigvis har hun en god backup i Signe Wang og så var R.Noor på rette køl igen. Vokalen er finpudset og samstemmigt lyder Signe og Rikke fantastisk.