Magtens Korridorer - Imperiet Falder (album)

Magtens Korridorer - Imperiet Falder (album)Udgivelse: 31 Oktober 2011

Sidst vi hørte fra dette danske rockband var i 2009, hvor albummet Milan Allé kom ud på hylderne.  Her solgte bandet Guld. Nu sker det igen, når de udgiver ”Imperiet Falder” hvor Johan Olsens hæse stemme pryder alle 11 sange på albummet.

Allerførste sang på albummet hedder også ”Imperiet Falder”. Den starter med en hvinende guitar, synths og derefter en taktslagende tromme som bygger op til Johans stemme. Nu er festen endnu i gang igen.

De har spillet på Grøn Koncert, åbnet Roskilde, har flere gange spillet på Skråen i Aalborg og nu er de klar til endnu en tur ud på de danske veje.   Johan Olsen skriver selv sangene og endnu engang forbavser hans rimsmedning og talent for at skrive ørehængende sange.  ”Kom og Mærk” er også allerede udgivet i August, et par måneder fra udgivelsesdatoen for hele albummet.  Skal du lytte en sang med gang i, er ”Pindsvinesjæl” lige den du søger. Allerede i introen bliver guitaren skruet godt op og det samme riff følger hele sangen. Indimellem synger Johan som vi kender ham.

Magtens Korridorer er signet på Universal og har valgt at forlænge med bandet. Så mon ikke der kommer mere. Men lad os nu lige nyde dette kompot af fede tekster og rock.

Trackliste:

 1. Imperiet falder
 2. Kom og Mærk
 3. Lyden af Alarmer
 4. Horisonten
 5. Mit forkullede lig
 6. Pindsvinesjæl
 7. Gin / Tonic
 8. Affald
 9. Alting til salg
 10. En anden Tid
 11. Tæppet