Mannequin Mars – Killer On The Dance Floor

Mannequin Mars er en forholdsvis ny pop duo på den danske musikscene. Duoen vandt en amerikansk konkurrence med deres sang You Can’t Love Me i 2010 og bag navnet Mannequin Mars gemmer sig de to brødre Adeeb og Kamil Alhaijali fra Skive.

Brødrene har netop udgivet singlen ”Killer On The Dance Floor”, som allerede har rundet 100.000 afspilninger på Spotify og er i rotation på DR Mama og ANR.

Mannequin Mars - Killer On The Dance Floor (Tryk for Facebook)

Mannequin Mars – Killer On The Dance Floor (Tryk for Facebook)

Om deres musik siger Mannequin Mars selv: ”Musikken reflekterer 80’er sounds blandet med nutidens beats.” og den beskrivelse synes jeg ikke er helt ramt ved siden af. Når man hører starten af nummeret kan man nemt føle sig hensat til 80’ernes hit, men samtidig synes jeg også klart der er grobund for at sommerhit anno 2014.

Nummeret er et glad popnummer, og videoen harmonerer meget godt med musikken. Teksten til nummeret oser lidt af, at Mannequin Mars ikke mangler selvtillid – fx. dukker sætningen ”if this track was a guy it would get so damn laid” op og det er egentlig meget sigende for sangen – på den fede måde. Nummeret er friskt og kækt og indbyder til en tur på dansegulvet.

Du kan høre nummeret og se videoen her, og hvis du har lyst til at vide lidt om hvad bandet går og laver, kan du følge med på deres facebook eller på deres hjemmeside.