Martin Eilertzen – Tillykke

Første EP fra aarhusianske Martin Eilertzen hedder ”Tillykke” og udkom 1. maj i år. EP’en indeholder 6 dansksprogede popnumre.

Martin Eilertzen - Tillykke [EP]

Martin Eilertzen – Tillykke [EP]

På EP’en leverer Martin Eilertzen popmusik med historier fra hverdagen om kærlighed, venskaber og tilværelsen generelt – ting vi alle kan forholde os til.
Det bliver dog til tider lidt for meget ”hjerte/smerte” for min smag, mest tydeligt er det dog på nummeret ”Fucking Dobbeltmoral” hvor det for mig lyder som om der bliver gjort en meget stor indsats for at det hele skal rime – der er uden tvivl lagt tanker bag dette, så om man kan li’ det er selvfølgelig en smagssag.

Inspirationen til numrene er hentet fra så forskellige kunstnere som Kurt Cobain, Kim Larsen, Johnny Cash og James Hetfield og man kan til tider i rækken af numre høre hvor inspirationen fra den enkelte kunstner sætter ind.
Det er simple pop-kompositioner hvor Martin Eilertzens vokal står stærkt i forgrunden, og han kan bære det – han synger godt og pladen er velproduceret.

Man kan høre mere til Martin Eilertzen på Youtube, og efter sigende er der planlagt en del koncerter i 2014 – jeg skal klart ud og gi’ det et lyt.