Mens vi venter på Egholm Festival 2013: Kort om Festivallen

Egholm Festival er Nordjyllands nye festival med fokus på upcoming musik som afvikles i starten af August fra d. 1 – 3 August 2013. Festivallen finder sted på Aalborgs Manhatten, Egholm. En lille ø, der kun betjenes af Egholm færgen, med masser af idyl og vand hele vejen rundt. Bag festivallen står DHP Group(Jens Christian Demant, Jens Christian Haar og Klaus Pedersen) der, efter sidste år festival, nu vil tredoble festivallens publikummer i 2013.

Egholm Festival 2012 (Foto: egholmfestival.dk)

Egholm Festival 2012 (Foto: egholmfestival.dk)

Første festival stod sin test i 2012 med navne som Bagdad BeatRufus SpencerSilo3000, singer-songwriter Kristina AnnaSjakket og mange flere. Af mere kendte navne kan også nævnes Tone og Extra Store Grønlandske Rejer. Der var musik i genrene Rock, Pop, Folk og Elektronisk, så der kunne sikkert findes noget for alle.

Bandoversigten for 2013 tæller bl.a. :

– Det Grønne Apotek 
Et Aalborgensisk band der spiller musik med en blanding af klassisk rock og lækre beats. De spiller pt.  i Finalen til Bandbattle på Skråen d. 11 Maj og kan nu også opleves til Egholm Festival i august.

– The Devil´s Tiny Chains
Et samarbejde mellem Rune(Rune & The Brakemen) og Viktoria Boyding.  Det beskrives som ” akustisk sydstatsrock med en knivspids trucker­attitude”. For nyligt spillede de opvarmning for Mads Langer i Skråens Multisal, der har plads til 1300 publikummer. Dog virkede musikken desværre for lille til så stor en scene. (red.) Men det kommer sikkert til at virke på en varm sommerdag i August på en idyllisk og grøn ø.

– Stöj Snak
Én som jeg regner med vil tage mange med storm, og muligvis skræmme et få antal væk, er denne herre.
Han er ”Screamer-Songwriter” og med den beskrivelse kan du sikkert gætte hvad der kommer til at ske. Men det er overraskende velproportioneret og velspillende. Han er én du skal sætte et kryds ved, når du skal planlægge din tur rundt  på festivallen. Niels H. Sørensen, guitarist og baggrunds-sanger for Mighty Midgets.

Der kommer løbende artister til listen, så tjek endelig hjemmesiden Eghomfestival.dk

Festivallen starter allerede Torsdag aften med intog til alle festivallens ”campister”. Det er nemlig mulig at tage telt med og overnatte på festivallen, Gratis, hvilket er en fantastisk ide. Konsumboderne byder på mad og drikkevarer under hele festivallen, så du ikke skal tilbage til Aalborg efter forsyninger.  Sidste år var ca. 600 publikummer inde og snuse til den nye festival, og denne gang skal dette tal altså tredobles.

Læs mere om billetterne, som allerede kan erhverves, lige her.