Michael Hausted- You

Michael Hausted – You

Michael Hausted- You

Sanger og sangskriver Michael Hausted udgav albummet You i november 2015. Michael har selv stået for alt lige fra sangskrivning, indspilning og distribution på diverse platforme samt produktion af EP´en. Stilen er akustisk pop, helt nede på jorden med blød vokal og atmosfæriske strøg. You er alt andet end gennemproduceret, med enkelte små skæve vokal-fremføringer samt musikalske breaks som kunne være udnyttet bedre. Men det er lige meget, for det er netop det der gør charmen på EP´en fra den aarhusianske sangskriver Michael Hausted.

Min første forelskelse er Hold On. En nydelig guitar-intro smelter sammen med vokalen fra Michael, som synger om det evige emne, kærlighed. Fra Hold On til My Own Worst Enemy. Skrabet, nøgent, men med en solid bas til at ryste lidt op i det akustiske udtryk. Omkvædet rammer en lysere version af amerikanske Staind og kæk som Ed Sheeran.

Alt i alt er det befriende at høre en EP med plads til eftertænksomhed, nøgne sektioner hvor kun vokalen og enkelte piano-strøg udgør lydtæppet hvorefter hele tæppet strammes og vises i sin pragt til robuste breaks. EP´en er en flot skive at sætte på, hvis man bare vil nyde musikken mens man gør andre dagligdagsting. Dog mangler der en form for kendetegn i pladen som udgør navnet Michael Hausted for fremtiden, det er en ganske fornuftig pop-plade, men hvad giver det når mange andre laver det samme?

Du kan høre en version af singlen Your One And Only herunder fra Michael Hausted.