Moses: "Andreas" - Tryghed Er Støj

Moses: "Andreas" - Tryghed Er Støj

Hvis du er til De Dødelige og Karl William med en snert af Nik & Jay, så er den danske duo Moses: ”Andreas” lige noget for dig og dine sarte ører.

Det er gået stærkt for den danske duo Moses: ”Andreas” som består af sangskriver og vokalist Andreas Odbjerg samt producer Moses Fiellau. For nyligt udgav duoen første single ved navn Juveler som hurtigt blev delt flittigt af den danske musikscene og nu er debut-EP´en Tryghed Er Støj udgivet.

EP´en består af 6 sange på dansk pakket ind i et dybt og tungt R&B tæppe med kærlighedens lyrik på toppen. Den første single Juveler fik hurtigt radiodebut på P3 og fortæller med sin genkendelig tekster og nemme fremgangmåde en klar beretning fra virkeligheden.

Med som co-producer på musikmaterialet er også Birk Nevel (Shaka Loveless) samt sangskriver Xander Linnet.

At poppen møder den dybe R&B på en EP som Tryghed Er Støj er der ingen tvivl om. På Ved Vi vil Det Samme er budskabet klart, lyrikken er lettilgængelig og tæppet er lagt med et bund solid beat. Med Andreas Odbjerg som forsanger rammer duoen en flødeklar tilgang, mens producer Moses pumper og kanter musikken.

Jorden Skælver rammer lige ind i hjertet med melodi og tekst. ”.. voldsom trang til at leve..” som teksten leveres, passer som det er sunget af sanger Andreas. Den eksperimenterende Sig Farvel finder den mere club-inspirerede tilgang som producer Moses Fiellau hele tiden balancerer omkring, mens sidste sang Når Mørket Falder dækker godt til med en lækker vokal-intro med piano, en snert synth og blødsødne tekster med kærligheden for øje.

Den elektroniske inspiration finder god plads mellem de bløde pop-tekster når duoen Moses: ”Andreas” tager fat i roden og rykker op.