Moses:"Andreas" - Bærer Vi Hinanden
Moses:"Andreas" - Bærer Vi Hinanden
Moses:”Andreas” – Bærer Vi Hinanden udgives 18 april 2016

Odenseansk/københavner duo Moses:”Andreas” udgiver efterfølgeren til sidste års EP Tryghed Er Støj d. 18 april 2016. EP´en hedder Bærer Vi Hinanden og viderefører den R´n´B pop som duoen er blevet kendt for med bl.a. singlen Juveler. Med kommende koncerter på bl.a. Gimle Sound-Tjek og SPOT festival i april, er der rig mulighed for at opleve duoen som også holder release på EP´en Bærer Vi Hinanden på Ideal Bar i København d. 26 april. Sangskriver og sanger Andreas Odbjerg og producer Moses Fillau er signet på NMS hvor den nye EP også bliver udgivet.

Duoen bruger mange forskellige elementer som synth, beats, omfavnende bas, vokal, samt sælsomme breaks som i introsangen Onde Satser, hvor lytteren roligt følger med uden at blive tabt af syne på noget tidspunkt. Features fra andre kunstnere er også at finde hvor ”hun vil ha´ en rapper”-Jooks og den unge Ericka Jane kan høres på hhv. Morgenfrost (4 kys) og Overvældende Menneske. Sidstnævnte Ericka Jane klæder den R´n´B-prægede sound med poppede tekster som Moses: ”Andreas” iklæder sig.

Uptemponummeret Op Op Op rykker lidt op i flødesuppen, mens en reference til sidste års EP Tryghed Er Støj kraftigt toner frem i sangen Tryghed Er Støj. EP´en fra sidste år anmeldte jeg også her.