Nanna Schelde har udgivet EP´en A i 2015

Nanna Schelde – A

Nanna Schelde har udgivet EP´en A i 2015

Den unge nordjyske songwriter Nanna Schelde udgav sin debut-EP A i maj 2015 med 4 nærværende og intime sange på engelsk. Nanna Hedeager-Schelde har rødder i det nordjyske, men er nu bosat i Aarhus hvor EP´en også er indspillet hos Aarhus Lydstudie. Releasefesten for udgivelsen af A blev holdt på Headquarters i Aarhus d. 12 maj 2015.

Den lidt skæve Hello Hello blander den kvindelige vokal med et anonymt beat og en dyb stortromme som sikrer en rolig start på debut EP´en fra Nanna Schelde.

Nanna har gået på Engelsholm Højskole, hvor sangen Joseph også har fået skrevet sin start. Sangen har fået plads på debuten som anden skæring, fra den unge sangerinde, som et minde om en fyr hun har mødt, da hun rejste i udlandet. Stilen holder sig indadvendt med masser af tanker om denne fyr, Joseph. Lydbilledet præsenteres som en dyne af klang og vokal, hvor tangentinstrumentet får sin egen rille at køre i, mens Nanna synger uberørt og personligt.

My Younger Self fanger samme tema omkring Nanna som person. Stemningen er svævende omkring et få antal instrumenter samt Nanna´s vokal, som gør disse sange skræmmende personlige. Frygten for at vokse op og glemme sig selv i forløbet, rammer altid ekstra hårdt når man selv kan gøre noget ved det, men ikke får det gjort. Livet er altid det tætteste man har, og det tror jeg Nanna prøver at fortælle med denne sang.

Den skønne harmoni rammer smukt i sangen Rose Balm hvor Nanna´s fortrinlige vokal shiner i duet med klaveret, som dog efter 3 forrige sange af slagsen ikke er nogen overraskelse. Men det er som om Rose Balm rammer det sidste lille peak som løfter EP´en A den rette vej.

EP´en A fra nordjyske Nanna Schelde udmunder i et fint produkt fra en songwriter med noget på hjertet. Det er hverken et gennembrud eller flop men livet som det er, set fra en ung kvinde med livet foran sig. Det er hverdagen, beskrevet i toner og ord, serveret for resten af verden på en nydelig EP.  

Det bliver spændende at se hvad fremtiden kan bringe.