Natsang - De Andres Hjem

Natsang er stadig i sin spæde start af en karriere, dog kan EP´en De Andres Hjem give et godt indblik i hvad der venter. EP´en indeholder 4 danske sange, hvori titelnummeret er blevet offentliggjort som musikvideo tidligere på ugen.

Holdet bag Natsang består af den københavnskfødte Natasha Thomassen, guitaristen Rikke Mølbæk, bassisten Peter Parmo og percussionisten Jonas Kardyb. Sangskrivningen står Natasha selv for og beskriver processen om sangskrivningen som; Sangene lever i natten. De danser over mig, venter. Kravler ind i mit rum, så snart der er plads. Fylder mig og tænder lys, hvor der før var mørkt.

Dagen Er Omme handler om at miste sit livs kærlighed og starte et nyt kapitel uden at vide hvor fremtiden fører hen og springe blindt ud i det. Omkvædet er flot komponeret og introen har en dybfølt samstemmig kor-harmoni efterfulgt af en simpel, men nydelig guitar-serenade.

Selv synes jeg der emmer en følelse af spændende danske sangskatte som Alberte og Maria Montell, der begge, i slutfirserne, havde deres første sange ude på markedet. Stemningen, følelsen og lyden kan dateres til slutfirserne og start halvfemserne, samt nye toner fra unge håbefulde musikere.

I Punktet Lige Før gør Natasha en god figur som sangerinde og sangskriver. Teksterne har hun selv skrevet og Punktet Lige Før er endnu et dejligt omkvæd fra sangerindens egen hånd. Sangen afslutter en nydelig og omgængelig EP fra det nordjyske band med base i Aalborg. Noget der b.la. gør denne sang til en sand perle er den korte, men nydelige, guitarsolo af Rikke Mølbæk.

Natsang har begået en flot debut der taler til både hjertet og ørerne uden at blive for melankolsk og sukkersødt.  

Tracklisten:

1. De Andres Hjem
2. Dagen Er Omme
3. Tårerne
4. Punktet Lige Før 

Releasefesten foregår på VÆG – ART Gallery i Aalborg kl. 19.00 d. 12 sep. EP´en kan findes på diverse online streamingtjenester.

https://www.youtube.com/watch?v=YfGZ44-gAj8&feature=youtu.be