Navy Bruise – Will Facesit For Friendship

Navy Bruise er soundtracket til dit gensyn med 90ernes techno og alternativ synthpop med en blanding af moderne beats. Will Facesit For Friendship er nok ét af de fedeste navne til et album fra et dansk band og et frontcover med attitude, der kun bliver bedre når man åbner coveret og ser indersiden.

Navy Bruise - Will Facesit For Friendship

Navy Bruise – Will Facesit For Friendship

Stilen er lagt fra starten bare på visuel identitet, men kan indholdet følge trop?

Navy Bruise er en københavnerduo bestående af Wanda Bra og Hansen Hansen. Wanda er sangerinde, mens Hansen står for at producere lyden.

Rob Them All For Me er første møde med duoen som også giver feat., af ekstra vokaler, med Tonje. Intronummeret har en fed feeling og badass sound med dyb bas og lækker kvindelige vokaler.  Yndlingsnummer herfra.

Synthen vil ingen ende tage og står også for en stor del af hele albummet fra Navy Bruise inklusiv en bas i alle afskygninger. Lige fra Good Habits med svævende vokal til Happy Pills med insisterende beatdrum ,kravler Navy Bruise ind under huden og ryster dig indefra.

Navy Bruise virker til at være en fest på dansegulvet med masser af feeling og miks af dansable rytmer. Ser jeg dem på plakaten nær mig, er nok jeg den første til at købe billet.