TopGunn på Nibe Festival 2015 (Fotograf: Rasmus Svendsen)
TopGunn på Nibe Festival 2015 (Fotograf: Rasmus Svendsen / Nibe Festival)
TopGunn på Nibe Festival 2015 (Fotograf: Rasmus Svendsen / Nibe Festival)

Den danske rapper og producer fra Nørrebro, Oliver Nielsen, også kaldet TopGunn gav koncert på Blå Scene på årets Nibe Festival en meget varm sommerdag. Sammen med Kidd, Klumben og Eloq startede han pladeselskabet Cheff Records som pryder både tøj og musik fra bl.a. både Kidd og TopGunn. EP´en Mig & Mit Hoved, udkom i 2014 og indeholder hits som Kongens Have. Tidligere udgav TopGunn pladen 21 som hurtigt blev en succes med sange som 21, Tilbud og Hemligt Nummer.

Blå Scene på Nibe Festival er en overdækket scene, der led betydeligt i det sommerlige vejr som havde nået ret høje temperaturer under de blå presseninger.  Alligevel havde TopGunn fået en flot opbakning, hvor hele teltet næsten var fyldt med publikum i alle aldre, dog et overtal af unge teenagepiger og op til 25´erne.

Det varme vejr kom bag på Oliver selv, da han entrerede scenen i t-shirt og jakke, hvor jakken dog hurtigt blev taget af efter første nummer.  Herefter blev der ringet med Hemligt Nummer ud til pigerne foran scenen, som tog den festlige popfløde fra TopGunn med stor begejstring. Oliver har styr på de rytmiske, hoftevrikkende beats hvor både dybde og bredde bliver leveret som det skal.

De catchy melodier flød over, i varmen som bl.a. Tilbud, hvor Oliver brugte catchfraset ”Kom lad os gøre det” mellem hver enkel pause fra musikken, mens han sniksnakkede med bandet bag ham.
En ny sang fik lov at lufte højtalerne foran scenen. Introen har Amalie (Paradise) på feat, mens sangen hedder Superstjerne. En ægte diss mod de kendte realitystjerner som kun opnår fame i den tid de står i spotlyset.

Fra singlen Mig & Mit Hoved til endnu en ny sang som allerede har fået plads på streamen, Ingen Andre. Ingen Andre er opfølgeren til en kommende plade fra Nørrebro-drengen som allerede har fået flot succes med albummet 21. Genren i den nye sang virker mere seriøs, over i en dybere genre hvor ikke kun fest og glade beats er fokuspunktet.

Men tilbage til de teenageprægede sange hvor hits som 21 og 6 Liter bød på fællessang og konfetti ud til publikum som havde en kæmpe fest, trods den udlidelige varme og sveden dryppende ned af kroppen. Desværre var Klumben ikke på Nibe, men alligevel kunne TopGunn præsentere sit samarbejde med ham i duetten Hold Ud, hvor dancehall og reggae har overtaget den dubbede genre.

Humøret var højt under hele koncerten og skabte fest blandt publikum, hvor Oliver var god til at snakke med de nærmeste. Dog kom han ofte ud i nogle mærkelige situationer med ord og referencer til tidligere besøg på Nibe, hvor han havde mødt 2 feststemte piger blandt publikum, som han gerne ville møde igen. På trods, slutter koncerten flot til tonerne af singlen Veninder. Koncerten var hverken til eller fra, den var lige tilpas ungdoms-præget og festlig på den harmoniske måde, hvor alle fik en del af kagen.