Sidste dag på årets solskinsfestival i skoven. Nibe Festival har været ualmindelig heldig med vejret og lørdagen bærer allerede præg af en vidunderlig afslutning på 4 fede dage. Reservatet, et område ved siden af Store Scene, har allerede budt på navne som Fool, Hjalmer, Velvet Volume m.v.

Denne gang er det den unge sangerinde Sarah Mariegaard, bedre kendt under kunstnernavnet Soleima, som skal få den flisbelagte undergrund til at gynge for fødderne af det fremmødte publikum. Der skulle hellere ikke meget mere end 2-3 sange til før kemien blev fundet og tonerne fastholdte det lyttende publikum. Allerede fra starten fik man 3 sange fra albummet No.14 henholdsvis My Love, Mascarade og ikke mindst hittet Cracks.

Selvom der op til koncerten var ganske hektisk med lydprøve og til tider så det ud til at backtrack/effekter drillede, så gik der som sagt hellere ikke længe inden det meste sad i skabet. De nye sange fra 2018 EP´en Bulldog fik også lov at bliv nedfældet i lytternes hukommelse. Hvor det foregående album var mere electrobaseret med synth og gode melodier, så gives der mere frihed på den nye EP, Bulldog. Sange som Pacify Me emmer af international snit. Her byttede Soleima sig også til en plads ved den nedslidte kasse, fungerende som keys, og sang herfra inden hun indtog frontpositionen igen efterfølgende. Masser af effekt på vokalen og ganske iørefaldende, inden Low Life endnu engang fik hofterne til at rykke.

Med både et album og en ny EP i ryggen, kunne man tænke at Soleima havde masser af sange at vælge af. Men til min overraskelse fik vi en nydelig og fantastisk velsunget cover af den gamle sang Torn af australske Natalie Imbruglia. Udgivet i midten af 90´erne. Intet galt med udformningen og udførelsen, men hvorfor? Hvorfor går man pop i urban? Det passede ikke ind og virkede mere som et afbræk fra koncerten.

Tilbage igen med sange fra albummet. Heriblandt hits som Paper, Wasted og Breathe og hele seancen var tilbage på sporet. På scenen havde sangerinden også løsnet lidt op og smidt den pyjamaslignende skjorte og givet sig i kast med alternativ dans mellem soloerne i sangene. Med et øje på publikum fik Soleima hevet flere likes ind til den voksende medie-følgeskab på de sociale medier. Uden tvivl er det et talent med noget på hjerte, men sammenblandingen skal også være gennemtænkt med tanke på det ene og alene cover som kom frem fra scenen.

Følger du ikke med på INSTAGRAM? Skynd dig ind her.