NOAH er en duo bestående af Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm. Drengene mødte hinanden, musikalsk i 2008, men var allerede venner år før det. Deres karriere startede på youtube over et par hjemmeproducerede numre, hvor teksten kan høres i den nyeste debutsingle ”Alt er Forbi”.

Forsangeren er Troels Gustavsen. Han har en kantet og speciel stemme, der kan minde om den danske sanger Tue West. Stemmen er et unikum i en poppet tekst. Sangene som ”NOAH” producerer handler om håb, drømme og sorger der smeltes sammen i melankolsk pop.

Debutsinglen handler om at miste sig selv og det man har kært. En typisk kærestesorger-sang præsenteret på en måde man har hørt mange gange tidligere. Det gør dog hverken duoen eller sangen dårligere.

Duoen er i gang med debutalbummet, som udkommer i efteråret 2012.   Selvom drengene er ganske nye på den danske scene, har de alligevel overbevist musikselskabet Copenhagen Records om deres potentiale og med denne debutsingle ser det også lovende ud for dem.

Hvis du søger lidt på youtube kan du også finde flere versioner af debutsinglen, ”Alt er forbi”. Blandt andet fra CPH Records selv, i en BETA version.

Mens vi venter på det kommende album, kan du nu nyde singlen ved at downloade den og støtte duoen.
Husk på, hvad var dit liv uden musik? ;)

Se også seneste single “Over Byen