Onsdag d. 20 nov bød det nordjyske spillested Skråen på koncert med drengene fra NOAH. Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm begyndte deres karriere i 2008, men blev først danmarkskendte med singler som ”Over Byen” og ”Alt Er Forbi”. ”Alt Er Forbi” blev oprindeligt skrevet i 2011 og blev et stort youtube-hit, i 2012 omskrev man sangen og udgav den i den version vi kender i dag.

NOAH på Skråen Onsdag d, 20. nov
NOAH på Skråen Onsdag d, 20. nov

Denne Onsdag aften havde publikum glæde af Björnskov som support. Björnskov er bl.a. kendt for at synge på én af Kato´s store hits, Dimitto, hvor også Safri Duo featured. Björnskov gav en akustisk version af sine allerede kendte sange såsom Vi Er Helte, Lysår og En Anden på guitar med lidt hjælp fra en computer. De over 300 publikummer var med hele vejen og opvarmningen kunne næsten ikke have været bedre.

Det blev endelig tid til at NOAH kom på scenen og dette skete med pompt og pragt. Næsten for meget pompt og pragt efter min mening. Ingen ydmyghed, men en entre som stjerner og i deres velkendte læderjakker.  Lyset var som musikken, blød og behagelig.

Alle de kendte sange blev spillet til stor begejstring og glæde for publikum, hvor publikum også fik lov at synge med. De kom rundt om sange som ”Alt Er Forbi”, ”Det´Okay”, ”Over Byen” og endda også den nyeste sang i samlingen ”Endnu en nat”.  Aftenen var ikke kun fokuseret på Troels og Lasse, men leadguitaristen gav også nogle fede guitarsoloer indimellem hvilket kun var med til at gøre aftenen bedre, rent musikalsk.

Det var en dejlig aften med masser af musik i luften og glade publikummer.

Aalborg var klar på fællesbilledet som kan ses på NOAH´s instagram og herunder.

NOAH i Aalborg [Instagram]
NOAH i Aalborg [Instagram]