Node ,Fra Grøn til Grøn, Grøn Koncert 2017 (Foto: Brian Virenfeldt)

Fra Grøn til Grøn: Et kort visit af Jeppe Loftager, Skinz og Node på Grøn i Aalborg

Som noget nyt byder Grøn (Koncert) på en ny scene, midt på pladsen. Eller,.. det er set før da man tidligere har afholdt rap-battles på en urban-hip hop scene lignende denne. MC`s Fight Night Tag Team Battle blev afviklet sidst i 2010 og nu prøver Grøn med en ny scene hvor indholdet er bestemt af publikum selv.

Første mand på scenen var Kongsted. Kl. 13.20 kickstartede han Grøn i Aalborg med sine magiske pladespillere, mens regnen faldt som dug. Efter et kort show var koncertkaravanen nu indviet i det nordjyske, men dug´en var skiftet ud med perioder af regn. Efter Kongsted gik programmet i gang på de velkendte scener i hver sin ende af pladsen.

Kl. 16.00 skulle der igen være ”pausemusik” med publikums valgte artister.

Jeppe Loftager,Fra Grøn til Grøn,  Grøn Koncert 2017 (Foto: Brian Virenfeldt)

Jeppe Loftager,Fra Grøn til Grøn, Grøn Koncert 2017 (Foto: Brian Virenfeldt)

Jeppe Loftager var første mand på scenen. Med singler som Kender Du Emma? og Jeg Har Damer kunne koncertpublikummet stifte bekendtskab med et univers som er meget oppe i tiden. En genre og et univers meget lig københavnske Skinz som overtog scenen efterfølgende til stor jubel for det Aalborgensiske publikum. Første sang fra ham er seneste single I Min Zone som senere blev afløst af hittet Jeg Har En Pige. Et hit som med sit catchy omkvæd også fik det regnvåde publikum til at synge med. Mens vi snakker Skinz, så vil jeg også lige nævne en ældre sang (2014) som har gået på repeat herhjemme.  Der Findes Ingen. En duet/feature med Medina, som også viser at Skinz faktisk kan synge.

Skinz ,Fra Grøn til Grøn,  Grøn Koncert 2017 (Foto: Brian Virenfeldt)

Skinz ,Fra Grøn til Grøn, Grøn Koncert 2017 (Foto: Brian Virenfeldt)

Nu skulle jeg skrive noget om Bro, men der kom lige en aftalt Meet&Greet ind. Beklager.

Kl. 19.00
Sidste mand på scenen er Node. Node har først for nyligt fået sin fod indenfor hos den brede befolkning med sin R´n´B / hip hop på dansk. Han har fået sit eget tidspunkt på Grøn til Grøn-scenen og bød også på flere sange end de 3 foregående artister. Med sange som nyeste single Al Fuego, Zebah, Pakker Bare og De Snakker byder københavnske Node på rim og attitude, som ligner en anden artist på Grøn, Sivas.

Regn gør ikke noget, men når det regner en hel dag er det svært at trække publikum til. Desværre havde regnen fået bugt med det grønne publikum, som ikke var mødt så talstærkt op som sidste år. Men de der trodsede regnen, havde en fest på den mudrede mark udenfor Nørresundby. Konceptet Fra Grøn til Grøn er et godt koncept, hvor mindre etablerede artister kan få lov at ”kapre” publikum på én af Danmarks største koncertkaravaner, men umiddelbart er det hurtigt overstået da ”koncerten” er sat til 15-20 min så kun de kendte sange får lov at fylde området.

Node ,Fra Grøn til Grøn,  Grøn Koncert 2017 (Foto: Brian Virenfeldt)

Node ,Fra Grøn til Grøn, Grøn Koncert 2017 (Foto: Brian Virenfeldt)