Go Go Berlin spillede Northside 2015 [Foto: Presse]

NS15: Go Go Berlin viste udpræget rock-attitude på festival

Go Go Berlin spillede Northside 2015 [Foto: Presse]

Go Go Berlin entrerede scenen som ægte rockstjerner med rock´n´roll attitude og fuld fart frem fra starten. Forsanger Christian Vium gejlede publikum op som var det en aftenkoncert i stedet for realitetens kl. 14.15 på en lørdag, hvor regnen ventede forude. 

Singlen Electric Light starter den tidlige fest som publikum uden tøven tog imod med åbne arme. Et smittende humør plantede sig igennem hele menneskeflokken, hvor velkendte sange som Castles Made Of Sand senere skulle brage ud af højtalerne.  En smittende performance af energi og udskejelser skulle vise sig at være hvad Go Go Berlin fik leveret, som sammen med sublime guitarsoloer prægede denne dagsbelyste koncert hvor kenderne ikke havde svært ved at synge med på teksterne.

Forsanger Christian Vium har så meget at tilbyde at selv frontkameraerne til storskærmen fik en gestus med på vejen og forskellige poses til stor fornøjelse for publikum, mens Raise Your Head fik titel som koncertens bedste energiudladning og Shoot The Night fik den vilde forsanger til at springe ud blandt publikum for at starte en endnu vildere fest.

Albummet New Gold indeholder så mange gode og festlige sange at drengene ingen problemer havde med at fylde spilletiden ud.

Selvom vejret kunne være bedre, så leverede det 5 mand store band en vigtig koncert på en dag som skulle vise sig at drukne i regn. Med sådan en dag forude, kunne man kun takke Go Go Berlin for at starte dagen godt med masser af selvtillid.