NS16: Phlake , P6 Beat Stage ★★★★★

Phlake, Northside 2016 (Foto: Johanne Teglgård Olsen)

Phlake, Northside 2016 (Foto: Johanne Teglgård Olsen)

Albertslundduoen Phlake bestående af Mads Bo og Jonathan Elkær gav forrygende koncert på årets Northside, da de skulle åbne P6 Beat Stage i solskin på festivalens sidste dag. At hits som Pregnant og Angel Zoo har fået luft på sendefladen på bl.a. P4 og P3 var at fornemme da publikum var mødt talstærkt op.

Debutalbummet Slush Hours har netop ramt gaden og herfra kan vi finde flere af sangene fra koncerten. Introen blev bl.a. skudt i gang med Something Better over i hittet So Faded som vækker publikum en lille smule mere. Søndag er dagen hvor tømmermændene og energiniveauet skal en smule op igen. Med en koncert som denne, kan det blive en fantastisk dag på festivalen hvis niveauet fortsætter som de første sange. Musikstilen er lækkert chill med punchlines og dansable rytmer. En blanding af funk, soul, hip hop og R´n´B.

Fra So Faded til noget der efter forsanger Mads Bo´s forespørgsel bliver lidt lummert, Breakup Business. En rungende bas, hede rytmer og slow flow rammer publikum som en smittende humørspreder med alt på hjertet.  Energiniveauet ramte toppen da introen til hittet Pregnant blev slået an. Sangen har formået at fremavle linjer som Snackpatrol og Swimming in Oreo som synges lystigt af det fremmødte publikum og netop linjen med Beyoncé fik publikum helt for sig selv og klarede den til UG.

Det var en overbevisende performance af duoen Phlake hvor flere potentielle hits som Stallin´ og New Slow også blev luftet. Netop til New Slow blev der delt hvidvin ud til bandet som hver og én tog et glas i hånden og skålede med publikum, mens en sample fra Costa Rica blev spillet over højtalerne. Fra Costa Rica til en nydelig overgang over i endnu et hit, Angel Zoo. Endnu engang kan man mærke suset fra publikum som helt klart fik hvad de kom efter. Stemningen var lummer og glad. Phlake havde givet deres besyv med på stemningsskalaen med deres nyeste materiale fra albummet inden sidste sang Dress Off lukkede koncerten og tilbagelagde en fantastisk koncert i den bagende sol over Northside.

Husk du kan altid følge med via Instagram #musikbloggerdk