Scarlet Pleasure, Northside 20156 (foto: Hjordis Jonsdottir)
Scarlet Pleasure, Northside 2016 (foto: Hjordis Jonsdottir)
Scarlet Pleasure, Northside 2016 (foto: Hjordis Jonsdottir)

Gruppen Scarlet Pleasure er begyndt at røre på sig igen, efter nyeste album Youth Is Wasted On The Young udkom i 2016. De har sikkert været i gang siden deres første udgivelse, men interessen har ikke været så stor som nu og i år spillede de på Blue Stage på Northside 2016. Tourplanen viser også koncerter på Tinderbox og Roskilde Festival.

Første gang jeg oplevede Scarlet Pleasure var en showcase på SPOT for år tilbage, herefter en minikoncert på Skråen i Aalborg og nu kan de spille en hel koncertplads op for flere tusinde. Smæk var der også på lige fra start da Emil Goll på vokal, Joachim Dencker på trommer og Alexander Malone på overbevisende bas, tiltrådte scenen. Allerede fra start blev sange som Wanna Know, The Strip og Under The Palm Trees fyret op, mens publikum danser lystigt med på de dansable rytmer. At publikum var tændte, var der ingen tvivl om og da det op til flere gange går op for Emil Goll at trioen har godt fat i publikum, udbryder han da også ”Northside, for helvede.. ” af ren glæde.

Med en hvinende guitar-intro er det nu tid til Casual, som foruden Emil Goll på vokal og falset også byder ind til de to kvindelige korsangere som også pryder scenen, henover en Michael Jackson-inspireret trommerytme på Blow til et Beyoncé-cover. For selvom Scarlet Pleasure nemt kan fylde en hel koncert med egne sange, har de alligevel fundet et cover frem. Nemlig Crazy In Love fra Beyoncé, som bliver professionel udført af Emil Goll og resten af trioen til stor fornøjelse fra publikum.

Herefter lidt freestyle med publikum, hvor introen til Windy får sig en lille teaser og temposkift ned til slow samt fællessang med publikum inden tempoet bliver sat op igen. Som enhver anden koncert rammer vi nu ekstranumrene, som afslutning på en underholdende og tempofyldt koncert, bliver sat ned i tempo til en ballade med sangen The Youth Is Wasted On The Young , hvor forsanger Emil får lov at bruge sin flotte falset, hvorefter Scarlet Pleasure sender en decideret hedebølge gennem publikum med sangen Heat.

Scarlet Pleasure gjorde god figur på festivalens store scene og kunne dermed krydse Northside af for i år på tourplanen. Trioen spillede overbevisende med masser af energi og havde godt fat i publikum lige fra start. Derfor rammer denne anmeldelse topkarakterer.

 

@scarletpleasure varmer publikum op med festligt dansemusik. #ns16 #northside #scarletpleasure

Et billede slået op af Brian Virenfeldt Hansen (@musikbloggerdk) den