Ponyblod, Northern Winter Beat 2016

Khal Allan og Tue Track alias Ponyblod gæstede den nordjyske festival, Northern Winter Beat 2016 på Skråen. Der var god plads mellem publikum, men til gengæld var de fremmødte også friske og klar på at rykke med på Ponyblod´s beats og lyrik. Vi skal helt tilbage til 2013, for at se et fuldlængde album fra duoen hvor det selvbetitlede debutalbum Ponyblod udkom. Men det var som om at det hele hængte ved, til koncerten på Skråen, hvor både Khal Allan og Tue Track var klar, bevæbnet med det vilde pyroteknik, knaldperler.

Beatet var stramt, old-school hip hop med samples og rap-lyrik henover hvor Khal Allan gav den op på mikrofonen, mens Tue Track både styrede mikrofonen, effekterne og pladespillerne.

Sange som Bummelum, hvor publikum fik lov at lege med, til den vanedannende Transformer og Tik (Fangeleg) var alle sange man kunne finde på albummet fra 2013, som også blev spicet op med remix af enkelte sange. Fornøjelsen var en smule tam, men indtaget af øl gjorde heldigvis aftenen lidt bedre, så da sangen Frækt af Khal Allan, Tue Track, Marvellous Mosell og Geolo G var alle oppe på beatet og dansede med. Ponyblod sluttede bedre end de startede. Det tog desværre for lang tid at få ponyen ud af stalden.