Fredagen på Northern Winter Beat havde lidt af det hele. Den stille opvågning fra gårsdagens strabadser, kaffe-drikkerens mekka til den ølglade fest-entusiast. Måske endte jeg i sidste kategori.

Communions @ Skråen ★★★★☆

En meget ung fremtræden, men alligevel moden på scenen. Den unikke vokal fra forsangeren havde de velansete karakteristika til at kunne bære en hel koncert. En smule drenget, men unik i sin egen person. Communions indtog Skråens store scene med glans og havde godt fat i publikummet fra nordens kolde vinterfestival.

 

Bisse @ Studenterhuset ★★★★☆

Bisse er ren og skær underholdning. Min egen erfaring fortæller mig at han er en troubadour med masser af musik bag sig, men at han live kan skabe en fantastisk stemning er mig først nu erfaret. Alene på scenen med guitaren i hånden tryllebandt han det kolde vinterpublikum med stil og charme. Den excentriske sanger fik udløb for sange som Tour De Smackdown, Citybois i Højlandet og den afsluttende Seks Hjerter i en dragende koncert med godt fat i alle der lyttede. Et nyt album er på vej og det blev proklameret med stil fra scenen, hvor d. 19 juni 2017 bliver en afventende dag.