IAMJJ @ Skråen, Northern Winter Beat 2017

De sidste 3 dages tid har stået i Northern Winter Beat´s tegn. Festivalen kunne byde på et alsidigt program med masser af unikke perler du ikke vidste du havde behov for at se, enkelte velkendte navne på plakaten for at løfte festivalen og spillesteder i Aalborg som gladelig åbnede op for de kolde vintergæster.

Sidste dagen, Lørdag, havde ét af de største attraktioner på festivalen. Den syriske Omar Souleyman var velbesøgt på Studenterhuset af et danseglad publikum, som dansede løs på flere af de mere end 20 min lange numre. Junius Meyvant skulle også være et trækplaster på Skråen, men var dog i en helt anden stille boldgade.

IAMJJ @ Skråen ★★★★☆

Èn af festivalens første aftenkoncerter var med det Københavnske band, IAMJJ, som tidligere er blevet anmeldt her på bloggen. Dengang var Bloody Future ét af de store sange på plakaten, men siden har bl.a. China og You In My Arms også vundet indpas. Forsanger Jakob håndterer en dyb bas-vokal og gør det til sin force at skifte mellem det dybe lag i en overbevisende tone over i en højere tone med nye fraseringer.

Siden første gang jeg hørte IAMJJ, har jeg kunne se potentialet i både sang og kompositioner og forventer da også et boost når debut´en rammer. Bag sig har Jakob et velanset hold bestående af Felix på trommer, bassisten Uffe og guitaristen Lasse Ziegler. Indtil videre er der kun udgivet en EP med 5 sange, men debut-albummet skulle efter sigende være på vej snart.

@iamjjmusic spiller på sidstedagen af @northernwinterbeat #bloglife #aalborg #iamjj #nwb17 #northernwinterbeat

Et billede slået op af BRIAN VIRENFELDT HANSEN (@musikbloggerdk) den