Nu begynder den nordjyske Egholm Festival virkelig at tage fart med offentliggørelser af de spændende upcoming navne som skal pryde festivallen på Egholm Ø ved Aalborg og hvad er mere i Musikblogger.dk´s ånd end at præsentere en masse danske upcoming navne for folket.

Egholm Festival 2012 (Billede:Lånt fra Faebook)
Egholm Festival 2012 (Billede:Lånt fra Egholm Festival Facebook)

De nykårede vindere af Skråens Bandbattle 2013 Året Nordjyske Navn, Det Grønne Apotek er som sagt også på listen til sommerens musikprogram sammen med den lokale Screamer/songwriter, StöjSnak. Hvilket jeg personligt glæder mig til at høre.

De seneste uger er der kommet mere fyld på programmet som f.eks. huser Nikolaj Derosche. Han prøvede også kræfter med Skråens songwriter program, men kom dog ikke videre fra semifinalerne. Nu vi er i denne songwriter genre kan også Eyedrop nævnes. Den 19-årige nibenit Frederik Ejdrup spiller alternativ folk i stil med det legendariske Nirvana.  Selv var jeg ganske overrasket over den vokal som Frederik ligger for dagen. Fantastisk sangstemme.

Aalborgdrengene, Zjakalen & Kazpa G, er også på programmet og vil sikkert levere et show uden lige. Selv er begge ude med nye albums som henholdsvis hedder ” Snakker Du Til Mig?” og ”SøvnKrigerne”. Spændende bliver det og med helt friske og nye sange på repertoiret.

Rapperen Mikkel Senior og DJ’en/produceren El Peligro udgør duoen Skyld som også er at finde på festivallen.  Den dybe stemme af Mikkel Senior blandet med El Peligro´s dybe og underfundige univers efterlader én i en melankolsk tilstand, som jeg håber festivallens publikum er klar på at opleve.

Endnu en singer-songwriter har fundet vej til bookerne af Egholm Festival. Hun hedder Lea Bahnsen, bedre kendt som White Wolf. Hun er det nyeste af det nye på musikscenen og er en spændende bookning., som jeg glæder mig til at høre mere på.

Indtil videre er disse navne offentliggjort til Egholm Festival 1-3 Aug. 2013:

SuperScum
Touching Grace
Stöj Snak
SWOOSH
Det Grønne Apotek
The Devil’s Tiny Chains
Kathrine Søndergaard
Gregers L. Mogstad & The Groove
Zjakalen & Kazpa G
Eyedrop
Nikolaj Derosche
Kolossus
Heinz K.
White Wolf
Ditte&Marie
Ronni Strøm
Schmidt & Andersen Blues Band
Skyld
LADY