Onsdag 10 Juli: Songwriters Beachclub flytter ind

Onsdag d. 10 Juli 2013 var årets allerførste Songwriters Beachclub i Nordkraft(Aalborg) med masser af sand, palmer, lyden af bølgeskvulp og god songwriter stemning. Med en eksotisk drink i hånden blev jeg, og lidt over 50 fremmødte, underholdt med musik fra Liam Andrew, Laura Mo og The Devils Tiny Chains. Gratis.

Songwriters Beachclub Hver Onsdag
Songwriters Beachclub i Kedelhallen [Laura Mo]

Varmen var til at mærke og havde sikkert sneget sig over de 28 grader, da Liam Andrew gik på den lille strandscene omgivet af palmer. Denne songwriter havde flere gode tekster og var en fryd at lytte på. Den bløde stemme gav en sound som sjældent var hørt i den rå kedelhal, med resterne fra en storhedstid som nu er blevet omdannet til et kulturcenter.


Liam Andrew: https://www.facebook.com/Liamandrewmusic

Laura Mo har længe været mig på sinde at få oplevet live. Hendes musik og vokal er særpræget og kendetegner Laura Mo. Men det som hun ikke har formået at fange i mig, på plader og digitalt, fik hun indfanget ved denne lille koncert. Med én stortromme, én banjo og én guitar spillede hun sig ind som én af mine favoritter. Veninden ved min side gav hende en kommentar med på vejen som en ”aggressiv sanger”.  Jeg synes nu bare det var specielt og flot og skal gerne opleve denne sangerinde igen.

Laura Mohttps://www.facebook.com/LauraMoLive

Duoen, The Devils Tiny Chains, som prydede plakaten med Songwriters Beachclub var sidste act på den lille scene.  TDTC består af Rune Dollerup og Viktoria Boyding der sammen har valgt at blive denne duo med beskrivelsen af genre, ”Sydstatsrock”.  Selv synes jeg at Rune går lidt for meget i front og lader ikke meget blive til Viktorias stemme, dog rammer de flere gode aspekter, som giver en fin præstation.

The Devils Tiny Chainshttps://www.facebook.com/TheDevilsTinyChains