Opvarmning til Northern Winter Beat 2014

Northern Winter Beat er Aalborgs nyeste festival som favner hele byen, fra de små kringelkroge til etablerede spillesteder som Skråen og Studenterhuset.

De første navne bliver præsenteret i et væld af julelåger som vi kender det fra den velkendte chokoladejulekalender. Dette er Northern Winter Beats julekalender til det musikglade folk.

Billetterne er allerede sat til salg. Til den pris får du et hav af fantastiske bands, levende oplevelser og nok til at få nysgerrigheden stillet for den mest eventyrlystende musikelsker.

Èn af de første store navne var danske Kellermensch fra Esbjerg. De hittede tilbage i 2009/2010 og kan nu præsenteres i Aalborg til januar 2014 sammen med endnu en stor nyhed, nemlig københavnske WhoMadeWho. Flere kendte navne som allerede nu pryder plakaten og hjemmesiden er Den Sorte Skole,  Analogik og vinderne af karrierekanonen 2013 The Minds of 99.

Derudover kan man få nysgerrigheden stille i flere genre som f.eks. house og tech i bl.a. Kenton Slash Demon. Jonas Kenton og Silas Moldenhawer (When Saints Go Machine) er duoen som vil byde på masser af hede rytmer for de danseglade.

Er du mere til metal og hård rock kan navne som japanske Church Of Misery  og Hark være et to-go-&-see. Navne som engelske Traams(Post-punk), danske Maskinvåd, Navneløs og  Shiny Darkly vidner også til at næste års NWB bliver et spændende indblik i musikkens voksende verden.

Singer-songwriter genren er også repræsenteret i lettiske Alise Joste og amerikanske Jeffrey Lewis. Sidst men ikke mindst står Jacob Bellens nu også klar til at give koncert i det nordjyske til næste år.

Jeg glæder mig! Det burde du også gøre!