The Minds Of 99: P6 Beat Stage, Northside, Lørdag d. 14 juni 2014

Det danske post-punk band, The Minds of 99, er på vej frem med store vingeslag. Det hele startede med et digt og breder sig nu, ud over det danske land på sommerens festivaller.

Northside Festival havde booket drengene til at rykke P6 Beat Stage rundt med roden, til stor glæde for et veloplagt publikum.

I røg og lys fyrer bandet op for sangene fra den netop udgivet debutalbum med kun 1 måned på bagen. Alle sangene fik råderum med bl.a. Fyrværkeri, Hurtige hænder og Rav. Under alle sangene viser forsanger Niels Brandt sin attitude og aggressive sangstil, der dog til tider viste menneskelighed med et smil i ny og næ. For bandet så ud til at være beæret over at spille for så mange mennesker på Northside, hvilket de gjorde til fuld tilfredsstillelse for publikum.

Det Er Knud Som Er Død slog introtonerne an og genkendelsesmomentet skød det bedste op i publikum, som begyndte at danse som dette var det sidste nummer verdenen havde at byde på, inden dommedag.
Niels Brandt ramlede lidt i vokalen på introen, men genfandt den indre ”ro” og gav hittet sin formelle plads på Northside.

Punken har gjort sit indtog i Danmark med The Minds Of 99 som frontløbere. Denne blanding af danske tekster og punkmusik, udsat for poppede tekster er måske lige hvad vi mangler her i Danmark.

The Minds gav en fantastisk flot koncert med et minimum af tekniske forviklinger som tidligere oplevet på bl.a. SPOT Festival 2014. Med tiden kommer erfaring og det må man sige at bandet har taget til sig. Post-punken er på vej frem igen, nu i en god dansk version.  Stemningen var på sit højeste og bandet var veloplagt.

Se vores galleri ved at klikke på billedet herunder

galleri_flickr