Pauline, SPOT festival 2021 (Presse)

Regnen har drysset ned over festivalpladsen ude foran Musikhuset de sidste par timer. Det har ikke været slemt, men stadig med til at sætte en dæmper på stemningen. På scenen træder Pauline op om lidt.  

Vi ved ikke meget om sangerinden Pauline med efternavn Aggerholm. Hitsinglen Ny og næ har fået stor succes i radioen og sociale medier. En succes som anden-singlen Noget For Nogen skal prøve at hamle op med. Med producerne Ole Brodersen Meyer (Jung) og Søren Lausen Henriksen (Johnny Deluxe/Blæst) er der dog god potentiale i udgivelserne fra Pauline.

Forventningsfulde publikum

Mange var mødt forventningsfulde frem for at blive præsenteret med mere fra bagkataloget. Hitsinglen Ny og Næ kom dog også allerede frem i koncertens spæde start. En powerpop sang med masser af trommer og guitar samt en iørefaldende vokal og en energiudladning fra scenen var med til at glemme de våde dråber fra oven.

Temperaturen har taget et dyk ned, men varmen kommer fra scenen. Her bliver også nye sange præsenteret. Vindene Hvisker. Et uptempo nummer i tråd med de foregående sange og stemning, hvor netop én simpel tekstlinje fanger min opmærksomhed ”..Du er i live, indtil du dør”. Det er banalt, men noget af det mest oprigtige jeg har hørt her til aften.

Flere nye sange 

Kærlighedssange er altid i høj kurs når man spiller pop. Den næste er nu også en omvendt kærlighedssang og hedder ”Lide Lidt”. Som når man gerne ser det gå dårligt for sin Eks.

Noget for Nogen er anden single fra Pauline og har surfet på bølgen fra Ny og Næ.  Introen har den akustiske guitar som følgesvend, mens Paulines karakteristiske vokal stemmer ind inden trommerne sparker gang i sangen og publikum foran scenen.

Sidste sang denne aften hedder Helt Blind og giver mig en følelse af at Pauline har mere at byde på. Faktisk så jeg gerne Pauline og band give koncert på én af de større scener inde i Musikhuset, og endda slippe godt fra det. Hele aftenens koncert var professionel, overbevisende og ikke mindst, iørefaldende.

Faktaboks
Sted:
Udendørs Park-scene, Musikhuset
Tidspunkt: Torsdag d. 16 sep. kl. 20.50
By: Aarhus