Peronard – In Your Smile *** (3/5)

Peronard - In Your smile

Peronard - In Your smile

Efter en længere pause fra musikken er Michael Peronard endeligt vendt tilbage til musikken, hvis han da nogensinde havde lagt det på hylden. Sammen med trommeslager Henrik Rathje og bassisten Claus Frovin har Michael Peronard skabt poprock-trioen, fra københavn, Peronard. Det fejres med EP´en In Your Smile som udgives 20/11-15 på Gateway Music.  

EP´en er bygget op af 5 engelske sange fra den poppet rock-genre. Vokalen sørger Michael Peronard for mens de førnævnte, Henrik Rathje og Claus Frovin, henholdsvis håndterer trommer og bas. Titelsangen In Your Smile danner fin præcedens for resten af EP´ens udvikling. En vokal uden de store udsving, standard rytme og enkelte boostere i form af en led bas/guitar riff. Heldigvis disse udsving, ellers ville EP´en ende ud i en kedelig omgang hyggerock.

Sangen med den gode intro, I Can´t Reach You, sammen med et godt guitarriff byder potentialet ind i sammenhængen. Tidligere savnede jeg lidt variation i vokalarbejdet, men på I Can´t Reach You passer Michael´s vokal bedre ind sammen med det poppede kor. Den mere rå og kantede sang Car Tunes skaber endnu et tvist til udviklingen. Introen er ren fingerspil og en sitrende bas, mens den dybe guitar skaber en dejlig bund sammen med Michael Peronard´s vokal. Det er denne vej jeg gerne ser bandet bevæger sig, for at skabe en lækkers sound med variation. Det er dybt, og en anelse hård rock, toppet med en poppet vokal.

EP´en fra Peronard udkommer d. 20/11-2015 på Gateway Music. Sangene på EP´en er alle skrevet af Michael Peronard og mixet af Andreas Larsen.

Herunder kan du lytte til Car Tunes fra EP´en In Your Smile af Peronard.