Port - Port EP

Port – Port EP ★★★★☆☆

Port - Port EP

Port – Port EP

Dogmeprojekter findes i alle afskygninger og kommer sjældent ud fra øvelokalerne. Port er ét af de få projekter, som får lov  (og kan) ramme dagens lys. Nikolai Lybæk og Adrian Busk, medlemmer af rockbandet Via Mala, har i længere tid givet hinanden udfordringer om at lave en sang på ét døgn.

Som tiden skred frem, blev udfordringerne mere og mere seriøse og kulminerede nu i at duoen laver en hel EP. Hele EP’en er skabt fra søndag d. 30/7 til søndag d. 6/8 2017. Altså kun 7 dage. Projektet hedder Port og kan nu findes på diverse streamingtjenester samt sangen Keep Your Eyes Shut er tilgængelig på Youtube som musikvideo.

EP´en indeholder i alt 5 sange, hvor bl.a. den drømmende Keep Your Eyes Shut med rumklang og synth bygger grundlag for videre arbejde i projektet.  På vokal er Nikolai Lybæk fremragende, med en snert af højoktav blandet med f.eks. den rungende bassline i Fear. Det er også her den elektroniske genre får lov at blomstre i dogmeprojektet, som desuden også har plads til guitar, trommer og percussion.

Det er ret spændende hvad duoen har fået lavet på meget kort tid og de har heldigvis fanget den ret godt. En flot udgivelse med masser af potentiale fra et par nordjyske gutter med en gal idé.

Du kan lytte til EP´en fra nordjyske Port herunder