Quick Quick Obey udgiver single “Sunn”

Det danske thy-band Quick Quick Obey har d. 21 Maj udgivet første single fra debutalbummet. Singlen ”Sunn” er forløberen for et album som drengene i Quick Quick Obey virkelig ser frem til at dele med folket. Albummet er mixet af Caspar Hesselager fra Pinlig Tavshed og førstesinglen ”Sunn” er produceret i samarbejde med Magnus Jochumsen (Bodebrixen m.m .)

Quick Quick Obey
Quick Quick Obey

Bandet består af Nikolaj Poulsen (guitar/vokal), Søren Poulsen (trommer), Mikkel Roar (bas/vokal) og Esben Halkier (vokal/keys). Quick Quick Obey var med i finalen i Bandbattle 2011, en talentkonkurrence, for bands og songwriters, på det nordjyske spillested Skråen i Aalborg. Bandet vandt dog ikke finalen, hvilket blev Xtra Store Grønlandske Rejer, men der er dog ingen tvivl om, at de fik videreformidlet deres musik til et hav af kompetente branchefolk.

Singlen ”Sunn” er første skud på et album hvor et kreativt univers får lov at udfolde sig. Selv fortæller drengene at  ”..nummeret indeholder både et grandiost synth-bombeomkvæd og en støjende guitarsolo, og det har en hårdfin balance mellem det tunge og det opløftende, det glade og det triste, hvilket er meget kendetegnende for Quick Quick Obey. Derfor er sangen også det naturlige valg som single, fordi den repræsenterer os over hele paletten.”

Singlens intro starter i et drømmende tempo med stærke referencer til noget der minder om det britiske band Gorillaz(Clint Eastwood). Stemningen er fantasifuld, hvilket cementeres af den legende bas i baggrunden og balancerer mellem det glade og det triste. Vokalen er spændende og opbygningen af omkvæds-melodien giver nummeret et frisk pust.  Singlen giver masser af lyst til at høre hvad Quick Quick Obey ellers har i ærmet.

Har du lyst til at downloade singlen Sunn kan dette gøres på bandets Soundcloud profil i en begrænset periode. Klik her for at hente singlen

Derudover kan du lytte til bandets livesessions: