RBF17: First Hate nedlagde Molotow i et sveddryppende og tætpakket lokale på Reeperbahn ★★★★★☆

Den danske duo First Hate har ikke gjort meget væsen af sig i Danmark og kigger man på den kørende tour ligger koncerterne i lande som Frankrig, England, Tyskland og Polen. Mest af alt ligner det et international fokus for den københavnske duo.  First Hate har dog fået flot airplay på bl.a. P6 med singlerne White Heron og Holiday, mens The One topper P3.

Reeperbahn Festival er det internationale publikum fra hele verden og her passer en duo som Frist Hate flot ind. Bl.a. er duoen blevet nomineret i Reeperbahn´s egen prisfest, ANCHOR Award, hvor også engelske Matt Maltese, tyske Pabst og canadiske Fast Romatics dyster om prisen. Juryen har bl.a. Shirley Manson (Garbage) og Tony Visconti (producer) i feltet og disse var også repræsenteret i et propfyldt lokale på Molotow under Reeperbahn Festival. Tætpakket var ikke engang ordet, der var stuvende fuld så folk måtte klemme sig ind og ud.

Med sange som Copenhagen, Trojan Horse og Girls In The Club genoptager duoen synthen fra 80ernes farverige æra og den moderne don´t give a fuck-attitude på et lille spillested i Hamborg. Sangeren Anton Falck byder ind med sære dansestrin i en sådan grad at det bliver cool at se på, mens synthmesteren Joakim Nørgaard står i siden og skuler og ligner en konspirerende DJ, der inden længe skruer knappen på top og sprænger det hele i luften.

Mens bassen runger, står folk tætte. Meget tætte. Kameraerne fyger rundt blandt publikum for at fange magiske øjeblikke, da der skal optages klip til Award-showet i St. Pauli Theater på lørdag. Det må også give lidt nerver til drengene på scenen som ufortrødent hamrer videre med singler som den karismatiske og helt melodiske Holiday, hvor omkvædet og hookline får top skrue.

En god optræden med masser af underholdning i form af 90er techno, 80er synth og dybfølt vokal. Spillestedet blev fyldt, publikum nød hvad de oplevede. Så må vi håbe at Juryen følte det samme, når der skal udpeges en vinder af Anchor Award. Men hele 5 stjerner bliver smidt efter First Hate´s optræden herfra.

Se mere på instagram under Reeperbahn Festival 2017