Dør Nr. 13 gav en fantastisk optræden på Roskilde Festival 2017 (Foto: Bo Sveidahl)

RF17: Dør Nr. 13 sparkede døren ind til publikums hjerter på Roskilde Festival ★★★★★☆

 

Dør Nr. 13 gav en fantastisk optræden på Roskilde Festival 2017 (Foto: Bo Sveidahl)

Dør Nr. 13 gav en fantastisk optræden på Roskilde Festival 2017 (Foto: Bo Sveidahl)

Dør Nr. 13 er godt på vej til at slå sit navn fast i den danske musikbranche med deres energiske højspændingsrock og den karismatiske forsanger i form af Lasse Storm. Sidste år vandt de Karrierekanonen og kan i år også bryste sig af at spille på Roskilde Festival og Skanderborg Festival.

Koncerten på Roskilde Festival foregik på den tidligere udskældte Rising scene, hvor vinden i opvarmningsdagene har drillet lydteknikere og publikum. Men heldigvis havde vinden lagt sig da det 5-mand store orkester gik på scenen. Allerede fra start var der store energiudladninger ud over publikum hvor man bl.a. fik sangen Mennesker fra nyeste udgivelse Krigere Uden Vaaben.  

Mens en dunst af organisk plante bredte sig blandt publikum fik man ikke ro imellem numrene da energien var i top med sange som Hospital og Kollision mens den nyeste single Emma, som heldigvis kunne kategoriseres som en sjæler i rockformat, fik lov til at dvæle lidt inden forsanger Lasse messende byggede et klimaks op med ordene ”hellere brænde op, end at brænde ud..” fra lav til høj, fra langsom til hurtigt og sidst eksplosivt, hvilket skabte en dansefest foran scenen.

Derefter tog bandet vejen ud af E45 med fuld fart på uden hensyn til hvad der ligger foran dem og det gjorde heller ikke noget, for der var masser af plads til et band af dette format. Flot optræden og energisk koncert med masser af underholdning og melodiske passager og rytmiske sekvenser. Tæt på toppræstation fra det københavnske band som får 5 stjerner ud af 6, hvis de kan nå at få dem med på vejen. For der er fart på.

Har du læst gæsteskribent Trine Ulrich´s optakts-interview inden Roskilde Festival?