MONTI tog turen fra Aarhus til Roskilde Festival
MONTI tog turen fra Aarhus til Roskilde Festival
MONTI tog turen fra Aarhus til Roskilde Festival

Aarhus bringer musikken denne mandag aften på Roskilde Festival. Tidligere skød Bogfinkevej Countdown-scenen i gang med deres fusion mellem reggae, soul og rap og nu er det blevet tid til aarhusianske MONTI med Sebastian Monti i front som den energiske og hurtigrappende frontfigur på engelsk.

Dog startede koncerten med en forsinkelse på 20 min, uden en egentlig grund, til den ventende publikumsskare som dog blev større og større med tiden. Held i uheld. Dog ved første øjekast, så det ud til at være noget teknisk som udskød koncerten så meget.

Endelig blev scenen entrerede af det 6-mand store band, inklusiv Sebastian, og publikum var begyndt at røre på sig. Med et hurtigt flow, breaks og beats en masse fløj koncerten afsted som lynets hast hvor sange fra 2016 EP´en MONTI blev kastet ud fra scenens kant til fri fortolkning. For desværre var det til tider meget svært at høre hvad der blev sunget fra scenen. Ja, Sebastian er en hurtig rapper og har et fedt flow, men ofte var man undrende over hvad der blev spyttet fra scenens kant.

Sange som Fall Back og Lucky Bastard var at finde på setlisten og med ordene Fall Back fik man publikum med i omkvædet på selvsamme sang og publikum var tændte og tøvede ikke med at lege med. Inden havde Lucas Berner aka The Chairman været en tur på scenen i en feature.

Sidste nummer blev Rare og hvilken måde at slutte på. Trip hop, synth, rap og energi fløj til alle sider, li´så gjorde publikum da der pludselig opstod en moshpit midt i folkemængden.  Med håndtegn og hoppende publikummer blev koncerten med energifyldte Monti afsluttet på bedste vis. En svær start blev forløst med en velskabt oplevelse. Derfor ender koncerten på hele 5 stjerner ud af 6, for at kunne tage en så katastrofal start og ende med sådan et resultat.

Du kan få en fornemmelse af koncerten herunder.