Rikke Bruhn – Tin Box

Tilbage i april udgav Rikke Bruhn sit andet album – Tin Box. Albummet indeholder 11 meget personlige sange fra den nordjyske sangerinde.

Det er meningsfyldt pop, krydret med lidt country, tilsat en snert folk – det er popmusik på den behagelige måde. Rikke Bruhns fantastiske vokal i front, giver sangene et liv man slet ikke kan lade være med at leve sig ind i.

Rikke Bruhn - Tin Box

Sangerinden har tidligere lidt af angst og sangene på Tin Box er blandt andet historier fra den tid af hendes liv, men sangene er ikke mørke og dystre, tværtimod er det livsbekræftende og handler om de ting der er vigtige at sætte fokus på i livet.

Det er virkelig smukt, det er gode melodier, det er tekster der får dig til at tænke og det er meget lyttevenligt uden at blive kedeligt.

Rikke har sin trofaste pianist Palle Hjorth med på udgivelsen – og om denne mand er der ikke ret meget andet at sige end at han er genial på tangenter. Men han er bestemt ikke den eneste prominente herre Rikke har haft inde over dette album – blandt andet har Rune Kjeldsen og Nikolaj Heyman også haft fingre med i spillet.

Jeg har tidligere selv haft fornøjelsen af at opleve Rikke Bruhn live. Det er altid en fornøjelse at lytte til hende, og det er bestemt ikke uden grund at Rikke i 2008 blev nomineret til en Danish Music Award Folk for forløberen til dette album.

Mere info:
www.rikkebruhn.dk