Robert Snider – Little Things (Pop) ★★★☆☆

Robert Snider (Foto: Heiðar Már Róbertsson)

Robert Snider (Foto: Heiðar Már Róbertsson)

Aarhus er ikke bare rock og hip hop, men også pop. Fyren som skal overbevise landet om dette er den debuterende singer-songwriter Robert Snider som udkommer med EP´en Little Things. Singlen med samme navn, Little Things, udkom allerede i august og nu er den lille firlingede EP klar til streaming.

På EP´en finder man den førnævnte single Little Things som med tilrettelagte knips og guitartrøg byder op til en sommerlig hilsen fra den aarhusianske sanger, som egentlig startede karrieren ud med at ville producere beats til hip hop.

Veltilrettelagt er også et ord man kan bruge om hele EP´en hvor sange som So What, Wait And See og Fragile er at finde. Popmelodierne er skåret i granit, vokalen er blød og føjelig og teksterne handler om forskellige valg i livet og kærlighed. So What har faktisk nogle år på bagen og er kommet til i et samarbejde mellem Robert og faderen Gary Snider. Gary er selv musiker og har haft Robert med på scenen som ung, hvilket har formet Robert som musiker.

Udgivelsen er sikker pop med gennemarbejdede tekster og sikre melodier som nok skal fange på en sommerdag. Men sikkert er ikke altid succesfuldt så derfor ender denne udgivelse med en middelføring på 3 ud af 5 stjerner.  

Herunder kan du høre Fragile af Robert Snider