Saint Best - Need You Now

Saint Best – Need You Now (syntpop) ★★★★★

Saint Best - Need You Now

Saint Best – Need You Now

Det københavnske nu-disco band Saint Best udgav i november 2016 deres debut-ep med glade danserytmer, poppede tendenser og synth-en-masse. EP´en hedder Need You Now og er at finde på flere af de store streamingtjenester.

Med sange som den utrolig glade Pacific Girls hvor synthen emmer af Pet Shop Boys i en moderne udgave, er hele den glade pakke bare en indpakning med følelser og dybere lag, under.  Bag facaden er teksten kommet fra en periode hvor usikkerheden om at leve op til egne og andres forventninger var en tung byrde.  Man må sige der er kommet noget godt ud af at skrabe bunden, for med sange som The Save, Vincent Bowman og Eleanor har gruppen fat i en international sound, hvor kvartetten kan sætte sig tungt på et lille, men betydeligt marked i Danmark.

At de her drenge skulle være fra Danmark er ikke til at forstå, men kigger man på medlemmerne i Saint Best, Daniel Thoning, Christian Askjær, Mads Jenstrup og Christian Bonne er der lutter danske fornavne bag. Et stort klap herfra og god vind fremover.

”SAINT BEST leverer soundtracket til strandbaren og de lange sommernætter, hvor natten bliver danset ind med ørerne vædet af våd, sexet, pulserende synthpop.”