Skråen By Night med Scarlet Pleasure

Skråen By Night med Scarlet Pleasure

Scarlet Pleasure besøgte en proppet Skråen i Aalborg d. 14/11-2014

Efter en småforkølet, men fantastisk, optræden af norske Bernhoft blev Skråens lille Lounge fyldt til bristepunktet. Allerede inden dørene blev åbnet, for By Night-publikummet, var der dannet sig en prægtig kø til aftenens sene koncert med trioen i Scarlet Pleasure, som denne aften havde et hold på 4.

Publikummet var en overvejende del af unge piger hvor min største frygt var en Christopher-effekt og hvin en masse. Dog synes jeg entréen af drengene gik smertefrit og ganske udholdelig. Trommeslager Joachim Dencker gav den som bad ass bag gryderne, mens Alexander Malone på bass varmede op under publikum. Forsanger Emil Goll trådte scenen som den sidste mand og med sit retro 90er look gør han en mærkbar presence.

Scarlet Pleasure har for nyligt udgivet EP´en Mirage, som jeg også har beskrevet her på bloggen. Generelt er der kun kommet gode ord på vej fra anmelderne, både på deres sound men også som liveband. Specielt musikvideoerne fra bandet har været professionelt udført og altid i top og med en stor reference til den amerikanske livsstil.

Sangene fra EP´en blev spillet for det talstærke publikum, der var stimlet sammen som sild i en tønde foran den lille scene. Specielt The Strip fik pigerne til at hvine mod drengene på scenen, mens fællessang blev en realitet på Windy. Det er gået super stærkt for Scarlet Pleasure som allerede nu kan berette om pop-hits i Windy og Under The Palm Trees.

Nu har spillestedet Skråen set hvad Scarlet Pleasure kan levere på få kvadratmeter, så det ville være dumt ikke at sætte en koncert op i Skråens sal med plads og rum til flere lækkerier fra dette danske band. Flot koncert, fed stemning og liderlige toner.