SHERPA (FOTO: Dennis Morton)

SHERPA – Heartless (Electronic/pop) ★★★★☆☆

SHERPA (FOTO: Dennis Morton)Ep´en fra duoen SHERPA har med sin titel Heartless allerede løftet sløret for hvad temaet i sangene handler om. Carsten Sherpa og Tore Nissen har siden starten af 2016 opbygget identitet og genrefusion og bl.a anerkendelse ved at vinde Karrierekanonen 2017 på en smuk og mørk sommeraften på Smukfest.

Med udgivelsen får man også et første lyt på den fremtidige bane for duoen, som befinder sig et sted mellem synthbaseret pop og tunge beats. Titelsangen Heartless byder med sit rolige, dog dramatiske væsen en indbydende intro som krydres med tangentspil og Carsten´s dragende vokal. Dette fortsætter i mere eller mindre tempofyldt grad i alle af EP´ens 5 skæringer.

Op i en højere enhed
Fra Heartless til Against The World, hvor trommerne får lov at dundre sammen med den stemningsfyldte synth i baggrunden over i Sunshine med et mere bastant og potent lydbillede med rytmen i fokus, som uden tvivl vil fungere godt på en setliste som opfølgeren til et klimaks.

SHERPA rammer et sted mellem diskoteket og den soul-fulde stemning, hvor det store lysshow blandet med stemningsfyldte lydflader giver duoen deres fortjente midtpunkt på livescenen.

Med sangen Different beviser Carsten og Tore endnu engang at man med et godt hook og en lille falset, rammer direkte ind i hjertekulen, hvor det gør allermest ondt og hvor det bedst bliver husket. Det samme kan man sige om debutsinglen Fornever som siden udgivelsen har floreret i både radio og musikblogs verden over.

Udgivelse: 16. Marts 2018
Genre:  Elektronisk pop
Format: EP