Shy Shy Shy - Love Songs

Shy Shy Shy – Love Songs **** (4/5)

Shy Shy Shy - Love Songs

De 5 sange på EP´en Love Songs fra Shy Shy Shy slutter lige så hurtigt som de er startet. Lidt li´som kærlighed, men glæden er uendelig så længe man er midt i det. Nok har EP´en kun 5 sange, men Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard forstår at udnytte den korte tid fuldt ud, mens der granskes i glæden ved at give og tage og prikkes i det der blev det endeligt.

Soft & Hard gennemarbejder forholdet på godt og ondt. Duoen Simon og Astrid synger unisont hvilket er blevet deres varemærke efter singlen Do Not Ask overtog P6-lytterne på DR sidste år. Denne indie-pop med beat har med en lækker synth fået flere ører til at spidse det sidste stykke tid. Do Not ask, som også er på EP´en, har med sin fløjte intro fået flere lyttere over på Shy Shy Shy-karavanen samt airplay en masse på bl.a. tidligere nævnte P6. At sangen ramte ét af Danmarks landsdækkende radioer har også været én af grundene til at det er gået så godt for duoen, som bla. kunne opleves på UHØRT, Oppenheimer 2015 samt interviewet i Debut på P6.

På EP´ens 5 sange synger Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard unisont, men som et lille frisk og spændende pust, synger de hver for sig på In The Palm Of My Hand. Foruden det fantastiske omkvæd, hvor Astrid virkelig bryder ud af det unisone og tilbyder en del af sig selv, er Simon også fremtrædende i det fløjlsbløde kærlighedsunivers.  EP´en Love Songs fra Shy Shy Shy er resultatet af en fremtrædende og veludført EP samt lækker produktion af Aske Bode. Deres sound rammer direkte ind i hjertekulen og skaber både rum til glæde og sorg. Det ene har kun eksistentiel grundlag pga. den anden og dette skildrer duoen fortræffeligt på denne flotte udgivelse. Love Songs får 4 af 5 stjerner.

Se musikvideoen til Do Not Ask fra Shy Shy Shy herunder.