Skråens Band Battle 2014 er igang

Efter 3 indledende runder og gennemlytningen af demoansøgninger har Skråen i Nordkraft fundet de 12 bands og 10 singer-songwriters.

Vinder af Band Battle 2013 (Songwriter), R.Noor [Foto: Poul Rasmussen ]

Vinder af Band Battle 2013 (Songwriter), R.Noor [Foto: Poul Rasmussen ]

Den første runde i Skråens traditionsrige musikkonkurrence Band Battle skydes igang fredag d. 7 marts 2014 i Skråens sal med plads til mere end 600 publikummer. Entreen er som altid en flad 50´er.

For denne ene sølle vejgårddollar, kan du opleve flere bands på én aften samt en komplet koncert med nogle af vinderne fra tidligere Band Battles.

Vi må indrømme, at vi er blevet overrasket over hvor mange navne der findes på den nordjyske musikscene. Af de 22 navne vi har med i år, er det alle nye navne, som ikke har deltaget i Band Battle før, og vi kendte kun til få af dem i forvejen. Niveauet hos deltagerne er igen i år rigtig højt, så det tegner til at blive et godt Band Battle år” udtaler projektansvarlig Søren B. Kristensen fra Skråen i Nordkraft. 

I år er der igen noget for enhver smag. Alt fra stille songwriters til vildfaren punk, fra fløde pop og rock til skøn jazz. Prøv det og bliv overrasket over hvad der gemmer sig i din nærhed. 

Du kan se hele planen og hvem der deltager på linket herunder:
http://skraaen.dk/band-battle/program/ 

 

Musikblogger.dk vil være der igennem hele forløbet. Så følg endelig med på INSTAGRAM og på bloggen.